Mere end 30 års erfaring i bådbranchen

Køb eller salg af værdifulde sejl- og motorbåde er ikke noget, man overlader til hvem som helst. hos int-yachtsale har vi flere årtiers erfaring. vælger du os, vælger du samtidig høj sikkerhed.

Vi tilbyder dig også stor bekvemmelighed, fordi vi tager os af hele processen, herunder udarbejdelse af salgsopstilling/m. billeder, salg, transport, forsikring og finansiering. hvis du ønsker, at vi skal finde en bådplads/vinteropbevaring for dig, klarer vi også det.

Hvis du har besluttet dig for at købe eller sælge, kan du trygt læne dig tilbage og slappe af: int-yachtsale vil gøre arbejdet for dig – med både effektivitet og energi.

Skal du have hjælp til at sælge din båd?

Hos INT-Yachtsale står vi klar til at hjælpe dig med at få den helt rigtige pris for din båd

Det første møde

Markedsforberedelser

Salgsforberedelser

Salg

Købsaftale

Int-Yachtsale arbejder i området Danmark, Tyskland og samt andre lande som har bådene liggende i Østersøen. Kontakt os endelig for rådgivning, vurdering og salgsopgaven.

Professionel Markedsføring
Int-Yachtsale har en kontinuerlig strøm af markedsføring via annoncer på platforme i hele Europa for maksimal eksponering af de både, vi formidler. Vi fokuserer på at præsentere bådene professionelt på internettet og sociale medier.

…er målrettet og effektiv. 
Int-Yachtsale har 100% fokus på hver båd, som skal formidles.

… giver dig fuld adgang til din båd.
Int-yachtsale giver dig adgang til din båd i salgsperioden der, hvor den ligger. Som udgangspunkt er det os, der står for fremvisningen. Dette mener vi er den bedste løsning. Det sikrer også, at du slipper for unødvendige ture om bord. Vi gennemfører kun personlige fremvisninger for seriøse og potentielle købere? 

…giver dig gode betingelser.
Int-Yachtsale arbejder efter princippet: Marketingsgebyr 2500,- kr. – Mæglergebyret skal kun betales når båden er solgt. Det betyder, at du som sælger, kun betaler, når vi har leveret et resultat. Hvis du ønsker at afbryde opgaven, inden vi har fundet en køber til din båd, koster det dig kun marketingsgebyret på 2500,-Kr. 

…har ekspertisen.
Int-Yachtsale har vi også erfaring med, hvordan vi for styr på ejer historikken Moms/Tax og CE-konformitets erklæring. Samt har erfaring med alle typer både samt tekniske spørgsmål om både. Int-Yachtsale har også erfaring med at gennemføre komplekse handler iht. købeloven og kan guide dig sikkert gennem processen.

Hvordan køber jeg en båd?

Se alle vores både til salg

Scroll to Top